Vizkura fogyókúra. Fogyókúra leegyszerűsítve: igyál vizet, hogy a testzsírod csökkenjen.


3 hónap alatt 30 kg fogyás! Garantálom!

Kezdőlap » Életmód tanácsok » Tudj meg mindent a vízről » Hatásos fogyókúra: étkezés előtti vízivás Hatásos fogyókúra: étkezés előtti vízivás Egy tanulmány szerint, azok az emberek, akik két pohár vizet megisznak étkezés előtt, sikeresen le tudnak fogyni. Hagyd abba a bonyolult, sokat ígérő diétákat, dobd el a pirulákat és ismerd meg a legegyszerűbb fogyókúrás módszert, ami csak létezik!

fogyokuras desszert

Nem kell mást tenned, mint két pohár vizet innod minden étkezés előtt. Egy új tanulmány, amelyet középkorú és idősebb embereken végeztek, kimutatta, hogy az étkezés előtt megivott két pohár vízzel kevesebb kalóriát fogyasztottak és több súlyt vesztettek, mint azok, akik kihagyták a vizet.

A több víz ivása minden diétában alappillérnek számít, de ki tudja, vajon tényleg hatásos-e? Egy brit újságírónő úgy döntött, kipróbálja: két hétig kísérletezett, van-e bármilyen fogyasztó hatása a vízivásnak. Étrend és kalóriaszámolás nélkül Az újságíró úgy döntött, mivel utálja a mindenféle étrendeket és a kalóriaszámolgatást, csak úgy, kíváncsiságból, anélkül, hogy bármin is változtatna - az étrendjén, a sporton vagy máson - nekivág a vízivós kihívásnak, és kideríti : lehet-e fogyni mindössze ezzel? A módszer: minden étkezés előtt fél órával megivott két pohár vizet, ahogy egyébként általában javasolt is a diéta kapcsán.

A kutatók két részre osztották a túlsúlyos jelentkezőket: az egyik csoportot felkérték, hogy alacsony zsírtartalmú és kalóriatartalmú étrendet kövessenek, míg a másik csoportnak vizet kellett innia minden reggeli, ebéd és vacsora előtt.

Innen jött az ötlet egy új súlycsökkentő program létrehozására, amely a középkorú és idősebb felnőttek étkezési szokásaira vonatkozik.

Kipróbáltuk Emberkísérlet: 11 nap detox, avagy kipróbáltam a japán vízkúrát! Főszerkesztőnk, Hidasi Judit emberkísérlete. Félre értés ne essék, nem csak vizet kell inni 11 napig, olyasmire nem vetemednék, egyelőre. Bár, soha ne mond, hogy soha.

A tanulmány azt is kimutatta, hogy azok, akik vizet ittak evés előtt, kalóriával kevesebbet fogyasztottak. Ami meglepő volt, hogy a fogyókúrázók nem érezték, hogy kompenzálni kellene a rengeteg vízfogyasztást a nap további részében.

heti 1 kg fogyás étrend

Bizonyíték erre a 12 hetes fogyókúra eredményei. A víz ivása egyszerű stratégia, amely hasznos lehet a fogyni kívánó embereknek. Tudj meg többet a zöld tea hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből.

sikeres diéta alapjai

Kattints a linkre és töltsd le! Fogyókúra leegyszerűsítve: igyál vizet, hogy a testzsírod csökkenjen. A tanulmány tovább folytatódott, mert kíváncsiak voltak, hogy a kúra folytatása okoz-e további fogyást. Az eredmény: 1 évvel a további vízdiéta elkezdése után az emberek átlagban még havi 0,8 kilót fogytak le.

Szerző: Ripost Talán nem véletlen, hogy Japánban élnek legtovább az emberek, hisz sokkal egészségesebben táplálkoznak, mint az európaiak, ráadásul sok természetes gyógymódot használnak. A japán vízkúra menete A teljesen egyszerű gyógymód egyetlen feltétele, hogy reggel, amint felébredsz, éhgyomorra igyál meg minél több vizet, lehetőleg 4—6 pohárral, majd csak egy óra múlva reggelizz. Súlyosabb betegségeknél az első két hétben ezt ebéd előtt is érdemes megismételni. Mindez napi két-két és fél liter folyadékfogyasztást jelent.

A diéta egyetlen hátránya, hogy csak középkorú és idős egyénekre vonatkozik, ugyanis a évesek esetében a vízivás nem okoz súlyvesztést. Ez azért van így, mert az idős embereknél több időbe kerül kiürülnie a gyomornak, ezért érzik telítve magukat, míg a fiatalok gyomra szinte azonnal továbbítja a vizet.

fogyás csak diétával

Egy hasonló kutatást végzett Barry Popkin, az Észak-Karolinai Táplálkozás Kutatási Egyetem igazgatója, aki ígéretes megállapításra vizkura fogyókúra.

Kutatásai kimutatták, hogy akik sok nem cukrozott italt isznak, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, összességében kevesebb kalóriát fogyasztanak a nap folyamán.

természetes étvágycsökkentő tabletta

A világot sújtó elhízás-járvány vizkura fogyókúra, hogy az emberek rengeteg cukros italt fogyasztanak. Ezek közt vannak a buborékos üdítők, puncsok, gyümölcslevek, sportitalok és cukrozott teák.

végbélrepedés diétája

Az egyetlen egészséges folyadék a tiszta víz.