Sztárok fogyása


Ha te is fogyni szeretnél, érdemes megfogadnod az ő tanácsaikat!

Látványosan sokat fogyott idén Makány Márta.

Jennifer Hudson Az énekesnő több mint 35 kilótól szabadult meg, és 8 éven keresztül tartotta is a súlyát. Az egész csak a megfelelő adagokon múlik.

A sztárok nagy fogyása 2019-ben

Amikor azonban az idősebbik gyereke megkérdezte tőle, hogy mi történt a testével, tudta, hogy le kell adnia sztárok fogyása pluszkilókat - de arra nem számított, hogy ez hónapokig fog tartani.

Melissa McCarthy Amikor a színésznő A kém című filmje miatt edzeni kezdett, és sokkal több pluszkilót adott le, mint amire számított.

fogyáshoz szükséges vitaminok

Adele Az énekesnő a sirtfood diéta segítségével fogyott le, valamint két káros szokásától is megszabadult a cél érdekében: letette a cigit és a napi egy pohár borról is lemondott. Fogytam egy kicsit" - de ennél többet nem árult el az amerikai Vogue-nak.

A as év alakulása kedvezett a diétázók számára. Sokaknak kifejezetten kapóra jött, hogy a koronavírus-járvány kitörése után lelassult a világ, így akadt idejük bőven a testedzésre, és otthonról könnyebben lehetett odafigyelni a tudatos táplálkozásra. A hazai sztárvilágban ezen a téren sikeres volt az elmúlt esztendő, hiszen rengetegen intettek búcsút a feleslegüknek. Közülük egyértelműen Fásy Zsüliett átváltozása sikerült a leglátványosabban, 43 kilós fogyása után alig ismerni rá. Magyar sztárok as nagy fogyásai Természetesen nem hirtelen dobta le magáról a felesleget, hosszú és kitartó munka árán tett szert karcsú vonalaira.

Lady Gaga Az énekesnő a jógára esküszik, ha fogyókúrázásról van szó. Blake Lively Amikor Blake a második gyermekét várta, több mint 27 kilót hízott.

fogyás 1 nap alatt

Azonban személyi edzője, Don Saladino segítségével villámgyorsan sikerült megszabadulnia a pluszkilóktól. Heti napot mindig sportolt.

enni fogyni.hu

Általában napi egy órát edzettünk, de voltak olyan napok, amikor csak percet, mert a gyerekei miatt nem volt sok szabadideje" - mondta Don az E!