Szinefrin tabletta. Miért lehet veszélyes a fogyasztószerek használata? - EgészségKalauz


CLA - Zsírégető vagy pénzkidobás?

Keserű véggel zárulhat a fogyókúra, ha… A keserű narancs gyakran szerepel a fogyasztószerekben. Bizonyított, hogy a keserű narancs egyik összetevőjének szinefrin szinefrin tabletta magasabb dózisai szív- és érrendszeri mellékhatásokat pl.

Szinefrin 90 tabl. - GymBeam

Sok a jóból — koffeines fogyasztószerek Az összetett fogyasztószerek szinte állandó komponense, a koffein, számos növényben megtalálható: ilyen a zöld tea, a kávébab, a guarana, illetve a maté.

A növényi kivonatok testsúlycsökkentő hatását vizsgálva egyre inkább igazolódni látszik az, hogy a testsúlycsökkentő hatásban nem csak a koffeinnek van szerepe. A zöld kávé esetén a klorogénsav, a zöld teánál pedig az epigallokatechingallát került a vizsgálatok fókuszába. Ugyanakkor, a koffein, szinefrin tabletta, ha nagyobb mennyiségben van jelen a készítményekben számos nem kívánatos hatást válthat ki.

szinefrin tabletta

Mekkora koffein mennyiségekkel kell számolni? Míg az eszpresszó kávé egy adagja mg koffeint tartalmaz, addig a fogyasztószerek napi dózisában a koffein mennyisége széles határok között mg változik,- az akár napi 5 kávénak is megfelelhet.

szinefrin tabletta

A sok koffein pedig nyugtalanságot, álmatlanságot és szívpanaszokat okozhat. Nem szabad túlzásba legújabb fogyókúrás módszerek A gyermekláncfű fogyasztószerként való használatának eredményességét klinikai vizsgálatok ugyan nem erősítik meg, az mégis több összetett készítményben előfordul.

Ennek ellenére nem árt a mértékletesség!

szinefrin tabletta

A jelentős vízmegkötő képességgel rendelkező rost fogyasztása odafigyelést igényel! Ha a glükomannánt szedő személy nem iszik az ördögnyelv tablettája, kapszulája vagy pora mellé elegendő mennyiségű legalább ml vizet, akkor nyelőcső vagy bélrendszeri elzáródás alakulhat ki nála. Ezzel függ össze az is, hogy a készítményt közvetlenül lefekvés előtt nem ajánlatos bevenni!

szinefrin tabletta

Budai Marianna PhD.