Sirtfood diétát


Első szakasz Az első héten három napon keresztül maximálisan kalória fogyasztható.

has fogyás férfi fogyás hasról gyorsan otthon

Az étkezések során három alkalommal sirtfood-ételekből álló zöld turmixok fogyasztása az előírt. A smoothie-ba kerülhet kelkáposzta, zeller, rukkola, petrezselyem, zöld tea, citrom, grépfrút, spenót és alma.

Emellett egy étkezésre van lehetőség, aminek szintén sirtfoodokban gazdagnak kell lennie. Ajánlott például egy pulykahúsos főfogás zsályával, petrezselyemmel fűszerezve, vagy csirke kelkáposztával elkészítve, sőt, akár wokételek étrend terv szóba jöhetnek, sovány hal- és rákhússal.

A sirtfood diéta megosztja a világot

Köretként javasolt a hajdina, esetleg a barna rizs. Ezt követően a negyedik és hetedik nap között kalóriát fogyaszthatsz, ami két sirtfood-turmixot és két sirtfood-gazdag étkezést kell, hogy tartalmazzon.

fogyás gyorsan egészségesen fogyas kapszula

Egy-egy evőkanál belőlük naponta, sirtfood diétát dupla tempóban fogyhatsz - Mutatjuk a legerősebb zsírégetőket Második szakasz A szigorú diétát szinten tartás követi 14 napon keresztül, melynek során folytatódik az egyenletes súlyvesztés.

Ebben az időszakban ajánlott, hogy a lehetséges legjobb ételeket válaszd, amik csak elérhetőek.

glutenmentes etrend fogyaszt 2 kg fogyás 1 hét alatt

Az étrend ilyenkor álljon három kiegyensúlyozott, sirtfoodokat tartalmazó fogásból és egy turmixból. Emellett a diéta egésze alatt fogyassz legalább nyolc pohár vizet naponta.

combról gyorsan fogyni 30 kg fogyás