Prodietix ár


Vásárlóink, akik kipróbálták a diétás programot

Ha a Prodietix oldalon vásárol, a következő lehetőségeket választhatja az áruk kifizetéséhez. Utánvétes utánvétes standard szolgáltatás minden üzemeltető számára.

sp 36 fogyókúra

A prodietix ár módja, vagyis a befizetés a fizetés beérkezésekor kerül kifizetésre. Ha a banki átutalás ezen fizetési módját választja a megrendelésben, akkor a megrendelés leadása után azonnal elküldi a fizetési információkat számlaszám, összeg stb. Amint megkapják a fizetést, szállítják az árut.

Az étrend nélkülözhetetlen eleme. A kapszula beindítja a szervezetben a ketózis folyamatát és a fölösleges zsírt energiává alakítja át. A ketózis eléréséhez a szervezetnek általában napra van szüksége.

Hitelkártyával is fizethet. A Prodietix ingyenes szállítást kínál? Ingyenes házhozszállítás 25 Ft feletti megrendelések esetén Prodietix.

1 hét alatt fogyás

Magyarországon a kisebb küldemények és levelek kézbesítésének legelterjedtebb módja a Magyar Posta, amely házhoz szállíthat, vagy a legközelebbi postán helyezheti el, ahol átveheti. A szállítási költség Ft, az utánvétes ár Ft. A GLS az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb szállító vállalat Magyarországon.

5 hónap alatt fogyni

Szolgáltatásuk nagyon jó és gyors. Az ár Ft, az utánvétes ár Ft. A szállítási idő általában munkanap.

TARTSD MEG MAGADNAK - EGY CSIPETNYI LUXUS, AMI NEM KERÜL SEMMIBE

Ez a választott szállítótól és a megrendelés dátumától függ. A futár a szállítás napján értesíti Önt. Prodietix jutalmakat kínál a minőségi visszajelzésekért?

  1. 5 Ingyenes Prodietix akciók ✅ Július
  2. 45% kedvezmény ☆ Prodietix kuponkódok ☆
  3. 25 kiló fogyás
  4. 9 Prodietix Kedvezmények + 60% Kedvezmény Július

Szeretne tartósan fogyni? Szeretne többet spórolni az étrendben, vagy szeretne egy ingyenes bónusz ételt?

2 hét alatt fogyás

Legyen a Prodietix elégedett vevője! Fogyjon le a Prodietix termékeken keresztül, és ossza meg velük a fogyásról szóló történetét, akár 52 forintot is visszatérítenek Önnek a prodietix ár terv vételárából, vagy akár 90 választott jutalomélményt is kap tőlünk. További Akciók, mint Prodietix Kedvezmény Kódok.