Motivációk fogyáshoz


Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog! | Diéta és Fitnesz

Képzeld el milyen hatást gyakorolnál vékonyan ismerőseidre, szeretteidre. Hát nem megéri az erőfeszítés?

motivációk fogyáshoz

Megosztás a Facebookon Többet nyerhetsz, mint veszíthetsz Mielőtt egy kiadós ebédet vagy csábító desszertet falnál fel, állj meg egy pillanatra. Tedd fel magadnak a kérdést: mi okozna nagyobb örömet neked, ha lenyelnéd ezeket a falatokat vagy ha újra jól tudnál kinézni?

Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog!

Ha nagyobb öröm számodra az evés, akkor bizony letehetsz arról, hogy valaha is újra csinos legyél. Ha viszont nagyobb öröm neked szépnek lenni, mint sokat enni, akkor felezd meg az adagod, és add másnak a zsíros falatokat!

motivációk fogyáshoz

Vedd körül magad sovány emberekkel Ha közvetlen környezetedben van olyan, akinek irigyled az alakját, sokkal nagyobb valószínűséggel tudsz lefogyni. Köztudott, hogy a versenyszellem hatalmas lendületet és energiát ad a folytatáshoz.

FOGYÁS MOTIVÁCIÓ

Ha nincs csinosabb ember környezetedben, nézz gyakran divatműsorokat és divatlapokat. Gondolj szerelmi életedre Ha még nincs párod, egyszerű hatékony diéta pontosan tudod mennyire fontos jól kinézni. Tetszik vagy nem tetszik, az első benyomáson múlik az, hogy valaki meg akarjon ismerni téged vagy sem.

motivációk fogyáshoz

Ha már van párod, akkor ne nyugodj bele, hogy ő így is, úgy is szeret. Neki is van szeme, és még ha el is fogad, fáj a lelke, hogy ennyire elhagyod magad.

motivációk fogyáshoz

Csinosabbnak lenni jobb szexuális életet és nagyobb vonzerőt jelent. Ne feledd, csak rajtad áll! Nézd meg magad meztelenül Mit látsz? Most csak te és a tükör vagytok.

Energiával telve, hatalmas lendülettel vágtál bele év elején a fogyásba, de sokszor már úgy érzed, hogy megkopott benned az elhatározás? Ne hagyd magad!

Tetszenek a párnák és a narancsbőr? Akkor tegyél valamit ellene, ne csak siránkozz! Tornázz és vigyázz arra, mit motivációk fogyáshoz.

MOTIVÁCIÓ A DIÉTÁHOZ

Hosszú folyamat, talán egy év vagy kettő is szükséges ahhoz, hogy valóban csinos tudj lenni, de meg tudod csinálni!

Nézz tükörbe meztelenül heti egyszer és szemléld a változásokat. Lassan látni fogod a pozitív eredményeket, lelapul a hasad, kisebb lesz a combod és ha tornáztál, feszesebbek lesznek izmaid.

motivációk fogyáshoz

Még a ruháid is másképp fognak állni motivációk fogyáshoz