Klinikai diéta


A szegedi klinika fogyókúrás tanácsokkal hülyítene? Sajnos újra ész nélkül osztják ismerőseim a feketekávé mérgezéssel fenyegető szuperdiétát, amit a szegedi klinika tojásdiétájaként is emlegetnek. Ugye te nem veszed be?

Friss bejegyzések

Nézzük, miről is van szó! Egy kéthetes diétáról, klinikai diéta az egyszerű módszerekre áhítozó, villám-diétára ácsingózó emberek igényeit tökéletesen kielégíti.

klinikai diéta

Már a diéta elnevezése is csábító: A szegedi klinika orvosi diétája: 2 hét alatt mínusz tíz kiló. A heti étrend imígyen néz ki: 1.

Az interneten klinikai diéta számos diéta és fogyókúrás módszer között az egyik legnépszerűbb egy tojásalapú étrend, ami évek óta a szegedi klinika diétája néven kering a világhálón. Bár az étrend szigorú, és laikusként nézve nem is tűnik túl egészségesnek, több fórumozó is állítja, hogy sikerült már ezzel a módszerrel elfogynia. Két hét alatt akár nyolc kiló mínusz A diéta gyors és látványos fogyást ígér, ráadásul követői szerint az éhségérzettől sem kell tartanod, hiszen a zöldségekből gyakorlatilag bármennyit ehetsz, a bennük található cukrok pedig sokáig kiegyensúlyozottan tartják a vércukorszintedet. A fórumozók és a diéta hívei szerint a citrom támogatja a méregtelenítést, a rostok segítik a salaktalanítást, a kávé gyorsítja az anyagcserét, a tojás pedig ellát a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal is - nem beszélve az értékes fehérjéről, ami fogyókúra alatt is létfontosságú izmaid védelme, illetve a megfelelő zsíranyagcsere szempontjából.

Mit mondjak? Nem túl bonyolult étrend.

klinikai diéta

Alappillérei a feketekávé, a tojás, a grapefruit és citromna meg némi zöld és egy kis husi de ez már az ínyenc-kategória. Már csak azt nem értem, hogy ha a citromot választom reggelente, milyen formában fogyasszam el.

Csak közlöm hogy ez egy igen is jó diéta! Műtétek előtt az orvosok a súlyuk miatt nem műthető betegeket ezzel a diétával fogyasztják le, hogy a beavatkozásokat el tudják végezni rajtuk Tojás-diéta 2 hét alatt mínusz 7 kg! Nicole Kidman például a Cold Mountain Hideghegy forgatása alatt csak főtt tojást evett. Egyszerűen egy tojás volt a reggelije és a két tojást a vacsorája.

Kifacsarjam a klinikai diéta Természetesen mondanom sem kell, hogy aki egy kicsit is komolyan gondolja az életmód változtatást igen, szándékosan nem akarom a fogyókúra szót használniaz nem alapanyagra fogja felépíteni eljövendő étrendjét, és főleg nem egy hétre tervez.

Értelmes ember már akkor kétkedni kezd, amikor napi 3 étkezéssel akarják lefogyasztani.

klinikai diéta

Valahogy nem lehet kiverni a fogynivágyók fejéből, hogy éhezéssel és önsanyargatással szabaduljanak meg a pluszkilóktól. Ráadásul ezek a diéták elhitetik veled, hogy egy kéthetes turnussal letudhatod azt a munkát, amit egész egyszerűen nem úszhatsz meg. Két hét alatt mínusz tíz kiló? De jól is hangzik.

Vajon, miért akarunk mindig a könnyebb ellenállás irányába mozdulni? Mikor hisszük el végre, hogy ezek az egy-kéthetes programok csak arra lesznek jók, hogy kellően kiéhezzünk, az amúgy is pocsék vérnyomásunkat ez a rengeteg feketekávé még pocsékabbá tegye, ráadásul a leadott kilók hipp-hopp visszaszaladnak ránk. Mert ez történik, te is tudod legbelül. Két hét alatt mínusz tíz, aztán egy hónap alatt újabb plusz tíz.

Népszerű bejegyzések

Ez a diétás tanács emlékeim szerint évtizedek óta kering közszájon. Még én is belevágtam kamaszkoromban rég voltde úgy eléheztem tőle, hogy kétszer annyi jött vissza, mint, amennyit ledobtam. A teljesség kedvéért hozzátenném, hogy drága anyósom kapott valami hasonló diétás tanácsot régi, gépelt papíron még a as években szegedi kezelése alatt. Így elképzelhető, hogy az alap-diéta valóban Szegedről származik, de korszerűsége kissé megkopott.

  1. Их было тридцать или сорок, и внешне они не отличались друг от друга.
  2. Csak közlöm hogy ez egy igen is jó diéta! 15 kg-ot fogytam tőle 3 évvel ezelőtt! től indultam!
  3. Амфитеатр был спланирован так, чтобы вместить все бодрствующее население Диаспара, и, вероятно, ни одно из его десяти миллионов мест не пустовало.
  4. Leghatásosabb természetes étvágycsökkentők

No, de nézzük, min is múlik a siker! Ne tegyen extrém étvágycsökkentő tabletta, olajat, zsírt a főzelékre, salátára, és ne tegyen cukrot a kávéba, teába! A diéta receptjét ne változtassa, mindent gondosan összeválogattak, ami a kúra alatt az Ön testi erejének fenntartásához szükséges.

Ezek is érdekelhetnek

Igen fontos, hogy az első napon minden étkezéskor 3 tojást fogyasszon, mert ez vezeti be a vegyi reakciót! A következő napokon választhat 1, 2 vagy 3 tojást.

klinikai diéta

Tartsa be a diétát két héten át, majd folytassa normális étkezéssel, de ügyeljen arra, hogy kevés zsiradékot és szénhidrátot fogyasszon! Egy idő után térjen vissza ismét a diétához, amíg a kívánt testsúlyt el nem éri. A két hét alatt 7, kg-ot adhat le éhségérzet nélkül. Vajon miért?

klinikai diéta

Egyszerű pszichológiai oka van. Ha a Szegedi Klinika diétájaként van aposztrofálva a dolog, akkor máris hitelessé válik.

Mik pörögnek most a fogyókúrázók közt?

Igaz, hogy valami oknál fogva senki nem adja a nevét hozzá, de az orvosi háttér máris hihetővé teszi. Némi probléma, hogy Szegedi Klinika nem létezik. Szent Györgyi Albert Klinikai Központ viszont igen. Vajon melyik szervezeti egységben születhetett meg ez a diétás tanács?

Jómagam, igyekszem minél hamarabb utánajárni, és azonnal beszámolok, ha megtudtam valami hiteles információt.

Everything You Need to Know About the Keto Diet

Milyen vegyi reakció klinikai diéta, amit egy tojás indít be? Mindenkinek a fantáziájára bízom.