Jlo diétája


Szuper szigorú diéta Jennifer Lopez mintájára! MME Jennifer Lopez 46 évesen is olyan csúcsformában van, hogy alakját számos huszonéves is megirigyelheti.

Persze nem csupán adottság, hogy ennyi idősen is ilyen bombázó: bemutatjuk a szép színésznő szigorú diétáját!

További cikkeink a témában

Mire van szükséged ahhoz, hogy te is olyan sugárzóan gyönyörű legyél, mint Fogyáshoz ch Lopez? A szuper díva szerint a legfontosabb, hogy mit eszünk, mert az nem csupán az alakunkra, a bőrünkre, a hajunkra van kihatással, hanem jlo diétája kisugárzásunkra, a hangulatunkra is.

 1. Ну а что касается Диаспара.
 2. Fogyás ital
 3. На очень большом расстоянии, так далеко, что его нельзя было даже оценить, виднелась гряда плавных, округлых холмов.
 4. Mitől olyan az 51 éves Jennifer Lopez teste, mint egy 30 évesé? Ez a titka - Retikükeramika.hu

Jennifer a világhírű tréner, Tracy Anderson útmutatásai szerint étkezik és edz, aki Gwyneth Paltrow és Shakira edzéseit is irányítja három alapszabály szerint. Változatos edzések minden nap!

 • Lehull a lepel!
 • Napi 1500 kalória étrend
 • Ha bárki megkérdezné Jennifer Lopezt, mitől néz ki ötven évesen is harmincötnek, egészen biztosan ez lehetne rá a válasza.
 • Twitter Pinterest Jennifer Lopez az élő bizonyítéka annak, hogy közel a hoz, két gyermek után is lehetünk bombaformában, sőt mi több, nézhetünk ki klasszisokkal jobban, mint akár huszas éveinkben.
 • Kurucz Barbara
 • New choco lite vélemények
 • A törlés kéréséig
 • Lo étrendjéről.

Jennifer esetében az volt a legfontosabb szempont a diétája és az edzésterve kialakításakor, hogy ne változzon meg a jellegzetes alakja: ne legyen kisebb sem a melle, sem a popsija, ugyanakkor legyen állóképessége, és feszes legyen mindenütt, hogy a színpad legszéléről se láthassanak rajta hibát a rajongói. Ezért Jennifer minden nap edz 60 percet: ennek egyik fele kardióedzés, a másik fele súlyzós erősítés.

Fontos, hogy egy-egy gyakorlatot tíz napig végez, utána új feladatsor következik — így éri el, hogy izmai tónusosak. Fogyj úgy, hogy közben jókat eszel! Non-stop diéta Glutén- só- és cukormentes étrendre esküszik Jennifer Lopez, arról pedig pláne nem lehet szó, hogy étkezési színezék, tartósítószer, vagy más adalékanyag kerüljön a tányérjára.

fogyókúrás diéta étrend

A sztár a magas fehérjebevitelre esküszik, ezért reggelire mindig fehérjeturmixot iszik fagyasztott gyümölcsökkel. Jennifer Lopez a reggelt fehérjeturmixszal indítja! Sosem koplal, mert szerinte azzal csak energiát veszítünk, nem pedig kalóriákat.

 • Nasi és folyadék tippek Jennifer Lopeztől Jlo fogyni.
 • Xls medical 1 hónap alatt mennyit lehet fogyni
 • Twitter Pinterest Egyre több sztár vallja be nyíltan, hogy ilyen-olyan villámdiétával készült egy fontos alkalomra.
 • Остальное пространство комнаты занимали два столика и несколько мягких стульев -- некоторые из них, совершенно очевидно, предназначались совсем не для гуманоидов.
 • Ему было неприятно сознавать свою неспособность продвинуться дальше только за счет собственных усилий, но внутренняя честность заставляла примириться с этим обстоятельством.
 • Fogyás egyszerűen
 • Когда непостижимо древний голос затих и воздух снова зазвенел тишиной, Олвин вдруг понял, что его охватила жалость.
 • Я мог бы схватиться с Советом, но тут передо мной какая-то непостижимая угроза, и противостоять ей я не решаюсь.

Ezért Jennifer naponta ötször étkezik kis adagot, amely hús-zöldség párosításból áll össze. Fehérjedús étrend híve, ezért szójátsajtokat, túrót is gyakran illeszt az étrendjébe.

hogyan fogyjunk hasról gyorsan

Egy héten legalább négyszer fogyaszt halatvagy rákot, és a óvakodik a zsíros húsoktól: pörkölt például nála szóba sem jöhet. Ahogy a burgonya is tiltólistán szerepel nála, szerinte annál hizlalóbb étel nincs a világon — pedig a gyerekei rajonganak a sült krumpliért.

És még valami szóba sem kerülhet Jennifernél: az alkohol.

étrend fogyáshoz ingyen

Köztudottan soha nem iszik alkoholt, mert az extra kalória, ami számára tilos. Kötelező a pihenés! Jennifer Jlo diétája igyekszik minden este már éjfél előtt aludni, mert híve jlo diétája a tézisnek, hogy az igazán pihentető mély alvás fázishoz már éjfél előtt aludni kell.

1200 kalóriás diéta gyakori kérdések

A mindennapi edzések, a rohanó életmód, a számtalan üzleti út mellett J. Lo ügyel arra, hogy mindig pihenjen: noha hétvégén általában dolgozik, ezért mindig hétköznapkon jelöl ki egy-két napot arra, amikor a gyerekeivel játszhat. A fergeteges bulik, csillogó partik nem férnek bele az életritmusába, a pihenés és az alvás azonban kell ahhoz, hogy újult energiával álljon neki egy-egy új napnak.

fekete kávé fogyás