Healthpointe diéta. Lady-and-lord-fit-and-health


Programeszközök A Healthpointe a Lindora Klinika által kifejlesztett program, amely megtanítja az embereket az egészséges testsúly csökkentésére healthpointe diéta fenntartására 1. A Healthpointe étkezési terveket, oktatási anyagokat és online támogatási rendszert biztosít.

A program a vásárlási pontrendszerre összpontosít, az étkezés részletes felépítésére és a testmozgásra.

A Healthpointe diéta

Lindora Klinika A Lindora egy súlycsökkentő klinika, amely ben kezdődött a kaliforniai Newport Beachen. Stamper úgy vélte, hogy programterve meg tudja oktatni az egyéneket, hogyan kell egészséges életmódot folytatni. A cél a gyors és biztonságos fogyás volt. A Lindora Klinika továbbra is külön programot tart fenn a fogyáshoz, de továbbfejlesztette az eredeti kialakítást egy Healthpointe 2. Healthpointe rendszer A Healthpointe egy átfogó súlycsökkentő rendszer, amely olyan menüket és eszközöket kínál, amelyek célja az egészséges testsúly elérése és fenntartása.

A társaság honlapja szerint a terv a kick-start programmal kezdődik, amely tíz változatos menüt kínál reggelire, ebédre és vacsorára.

HealthPointe

Az ételek táplálkozási szempontból kiegyensúlyozottak és adagok. A pontrendszer megtanítja, hogyan vásároljon hatékonyan, miközben marad az étrend útmutatóban. A Healthpointe nem előre csomagolt étkezési rendszer, mint más kereskedelmi étrend-tervek.

healthpointe diéta heti étrend

Saját ételt vásárol és főz a menü alapján. A Healthpointe egy átfogó súlycsökkentő rendszer, amely olyan menüket és eszközöket kínál, amelyek célja az egészséges testsúly elérése és fenntartása. Healthpointe első szakasz: Fogyás A Healthpointe rendszer két szakaszban működik.

healthpointe diéta glutén laktózmentes étrend

Healthpointe diéta első szakasz a fogyás szakasza, és összesen 45 napig tart. Ezalatt az első három napot a program működtetésének megtanulásával tölti.

A következő 28 nap ételkombinációkat használ a zsírégetéshez és a fogyáshoz. Az elmúlt 14 nap az étrend növelésével telik, hogy új ételeket adjon hozzá és javítsa az energiaszintet. Az első szakaszban követi a tervezett menüket és egy edzésprogramot.

  1. Gyors hatékony fogyókúra
  2. Lady-and-lord-fit-and-health
  3. A HEALTHPOINTE DIéTA - ORVOSI -

A Healthpointe rendszer két szakaszban működik. Healthpointe 2. A második szakasz egy oktatási rendszer, amely megtanítja, hogyan kell az anyagcserét mozgással és ételkombinációkkal kezelni és egyensúlyba hozni.

Megtanulod úgy módosítani az életmódodat, hogy az életedben ne tudd visszanyerni az első szakaszban lefogyott súlyodat. A terv részleteket tartalmaz arról, hogyan javíthatja étkezési szokásait a fogyás folytatása érdekében, valamint az ételek kombinálásának módjairól az energia fokozása érdekében.

healthpointe diéta heti 3-4 kg fogyás

A második szakaszban a program a karbantartásra összpontosít. Programeszközök A program az egyes szakaszok menüterveiből áll. Healthpointe diéta menük részletes információkat tartalmaznak az ételek vásárlásával és elkészítésével kapcsolatban.

Healthpointe Saved My Life

A Healthpointe honlapja arról számol be, hogy étlapjai különféle ételcsoportokat kínálnak a táplálkozás kiegyensúlyozásához. A napló egy online nyilvántartás a napi étkezési naplóról, valamint a vásárlási és étkezési pontrendszerről; ez segít az előrehaladás nyomon követésében és az edzésnapló vezetésében is.

Garantált fogyás 1 különleges életmód programmal – Jojó effektus nélkül – Health Point program

A Healthpointe a napi járást használja az aktivitás növelésére és a kalóriák elégetésére. A testmozgás követelményeinek részeként az Healthpointe lépésszámlálóval látja el az edzéseket és rögzíti az adatokat a naplójában. A program az egyes szakaszok menüterveiből áll.