Fogyáshoz tapasz


Felvitel a kedvencek közé » További információk a termékről: Legyen feszes és lapos hasa a Bright Look fogyasztó tapaszok segítségével!

fogyáshoz tapasz

Biztonságos, kényelmes és egyszerű módszer, mellékhatások nélkül! Ezek a gyógynövényből és természetes összetevőkből készült tapaszok forradalmasítják a nemzetközi piacot innovatív formulájuknak köszönhetően.

fogyáshoz tapasz

A Bright Look fogyasztó tapaszok helyi zsírégetésre lettek kifejlesztve fogyáshoz tapasz befedik a teljes hasi felületet a nagyobb hatékonyság érdekében. Ráadásul praktikus kivitelezésüknek hála igazán diszkréten használhatók, teljesen láthatatlan bármilyen ruha alatt.

Természetes gyógynövényekből és azok kivonatából készült, így nincsen bőrirritáció, allergiás reakciók vagy mellékhatások, teljesen kockázatmentes.

fogyáshoz tapasz

Alkalmazása: Egyszerűen tapassza fel a hasi területre, miután megbizonyosodott róla, hogy a bőre tiszta és száraz. A hatékonyságot növeli, hogy a teljes hasi területet befedi.

fogyáshoz tapasz

A tapaszt órán keresztül érdemes és tanácsos használni, a bőrtípustól függően de 8 óránál semiképpen sem tovább. Nem ajánlott minden nap használni!

fogyáshoz tapasz

A készlet 5 tapaszt tartalmaz. Uniszex méret.

fogyáshoz tapasz