Fogyás hányással, 5 kérdés a bulimiáról


Nagyon tanácstalan vagyok, azért fordulok Önhöz. Egyszerű vírusos megbetegedésnek gondoltuk, de nem maradt abba. A gyermekorvos 2 hét után már nem vállalt, mert nem tudta mi a bajom.

beslimmer hatása

Folyamatosan fogytam. Végül Szegeden kezdtek el velem foglalkozni, de ők sem tudták a hányás okát. Szinten tartás miatt infúzión éltem.

További cikkeink a témában

Tetőtől talpig minden szervemet kivizsgálták, és minden eredményem negatív lett. A vizsgálat szintúgy negatív lett, de nem tudták már mást, mégis Crohn betegnek tituláltak.

Letöbbünknél normális dolog, hogy testsúlyunk időről-időre ingadozik. Azonban, ha testtömegünk több mint 5 százalékát veszítjük el, méghozzá hirtelen és akaratlanul, az szinte minden esetben egészségügyi problémára utal, tehát forduljunk orvoshoz. Cukorbetegség A fel nem ismert diabétesznél, ha magas a vércukorszint, igencsak gyakori jelenség, hogy a beteg a hirtelen jött testsúlycsökkenés mellett állandóan fennálló, sűrű vizelési ingert tapasztal, miközben folyamatosan szomjasnak is érzi magát. Ha gyors fogyásunk mellett ezeket, esetleg fokozott éhségérzetet és szívritmus-zavarokat is tapasztalunk, pajzsmirigy túlműködésre gyanakodva, mindenképpen forduljunk orvoshoz. Depresszió A depressziónak számos megjelenési formája létezik.

A gyors javulás érdekében szteroidot, Medrolt kaptam, ami jó is volt, amíg szedtem. A kontrollvizsgálatok során, nem nagyon volt változás, a hányás igaz abbamaradt, a szteroid hatására a súlyom gyarapodott. A székletem mindig normális volt, de a gyulladási szintem a vérképen sosem, illetve vashiányom volt.

fogyókúra rosszullét

Valami okból kifolyólag immungyengítőt és bélben oldódó gyulladáscsökkentőt kaptam. A tüneteim csökkentek igaz, de sosem volt az igazi.

Havi egyszer fogyás hányással mindig hánytam.

Kapcsolódó cikkek

A gyógyszerektől meg egyenesen rosszul voltam. De ezt nem hallotta meg az orvos, robot módjára tömte belém ezeket a gyógyszereket. Ha nem szedtem be egy két napig, sokkal jobban voltam és tünetmentes is.

A vérképem 8 év óta ugyanolyan.

Nem ettem a héten: szupermodell leszek

Mikor 18 éves lettem, nem vállaltak tovább. Azóta nem is szedem a gyógyszereket és közérzetileg sokkal jobban vagyok. Természetgyógyászhoz járok, talpmasszírozásra és természetes szereket szedek. Viszont a vasam 1-es, illetve nagyon sovány vagyok, nem bírok hízni.

hogyan fogyjak vissza

Időnként előfordul még a hányás. További tüneteim: vérszegénység, fáradékonyság, korai teltségérzet, evés utáni azonnali hányás időnként.

Nem ettem a héten: szupermodell leszek - Dívány

Nagyon szeretnék hízni, voltam már több orvosnál, de ha meglátják, hogy ki vizsgált eddig, akkor azt mondják: "Ja, akkor biztos úgy van! Akkor mi fogyás hányással bajom?

étrend vérhigító szedése mellett

Szendei Katalin ;19 júliusi InforMed Válasz: Neurológus és ennek negatívitása esetén pszichiáter látta? Abban természetesen igaza van, hogy a hányás béltünetek nélkül valóban nem jellemző Crohn-betegségre, bár a vashiány felszívódási zavarra utalhatna.

Mi is ez? A bulimia során a betegnek két kínzó dologgal is meg kell küzdenie egyszerre. Először is a falásrohammal, melynek nem tud ellenállni, valamint a kompenzációnak alkalmazott hánytatással vagy extrém mértékű testedzéssel. A kulcsszó itt is a bűntudat.

A vashiányhoz társul valamilyen vérkép eltérés? Ha igen, vizsgálta hematológus?

Lefogytam, pedig nem akartam! - EgészségKalauz

Az állandó soványság lehet alkati, a savtúltengés pedig okozhat hányást. Tünetileg a Cerucal vagy a Daedalon kúp nem használ? Próbálta a savkötöket használni? De a tőbbi gyógyszert véleményem szerint se kellene szedni, helyes hogy nem teszi.

Szédül is hányinger esetén? Látta otoneurológus?

kilencven napos fogyókúra

Csak ezek ismeretében lehet pontosabb véleményt kialakítani. Kapcsolódó cikkek a Fogyás rovatban olvashatók.