Fogyókúra bébiétellel, Bébiétel-diéta: csak két kilót fogytam, de megutáltam az evést


Igaz, mindkét színésznő irigylésre méltó idomokkal van megáldva, de vajon mi mehet végbe fogyókúra bébiétellel szervezetükben?

fogyókúra bébiétellel

Tényleg az egyik leghatásosabb fogyókúrás módszer, vagy csupán egy újabb önpusztító őrület? Gyönyörűek, fiatalosak és nem utolsó sorban vékonyak — vélekedünk a […] Ilyen különleges módszer a bébiételek fogyasztása, aminek számtalan hollywoodi követője akad, mint például Jennifer Fogyókúra bébiétellel, vagy Marcia Cross.

fogyókúra bébiétellel

Gyönyörűek, fiatalosak és nem utolsó sorban vékonyak — vélekedünk a legnagyobb sztárokról. Ahogy tökéletes alakkal mosolyognak vissza ránk az újságok címlapjáról, rendre elhatározzuk, hogy egyszer mi is így fogunk kinézni.

 • Tweet Úton-útfélen belebotlunk egy-egy ígéretes fogyókúrába, de nagyon fontos, hogy nem szabad bedőlni mindennek.
 • Fotó: Shutterstock Első nap reggel — 62,7 kg Általában mindenbe, így a diétába is pozitívan vágtam bele.
 • Tartós fogyás 50 felett
 • Léböjt diéta

Kézenfekvő, hogy példaképünk diétás módszereit fogjuk követni, mert ha fogyókúra bébiétellel sikerült, akkor nekünk is fog. Bármilyen abszurd ötleteket szívesen veszünk, és lelkesen vágunk bele az ötcsillagos diétákba, csak hogy csökkentsük a keletkezett kisebbrendűségi komplexusunkat. A bébiétel diéta Ez a legújabb őrület vírusként terjed a világ női lakosainak körében, felbuzdulva néhány híresség bikinis képei láttán.

A bébiétel diétáról

A diéta lényege, hogy az étkezések egy részét babáknak szánt élelmiszerekkel váltjuk ki. Attól függően, hogy hány kilónak szeretnénk búcsút inteni, elmajszolhatjuk a pépes menüt kizárólag este, de akadnak olyanok is, akik teljes étrendjüket erre alapozzák.

fogyókúra bébiétellel

Mivel a kis üvegcsék tartalma kalória között mozog, gyors és látványos fogyást érhetünk el pillanatok alatt. Mindez kitűnő reklám, de nem ártana utánanézni az egészségre gyakorolt hatásainak! Nem vagyunk már gyerekek!

 1. Choco lite vélemények
 2. Bébiétel-diétával fogyni? Azonnal felejtsétek el!
 3. Gyors has fogyás
 4. Black latte fogyókúra vélemények
 5. Bébiétel-diéta: csak két kilót fogytam, de megutáltam az evést - Dívány
 6. Bébiétel diéta — őrültség vagy valóban hatásos módszer?
 7. Fogyókúra alatt mennyi kalória
 8. Liptai fogyása

Sokan elfelejtik azt, hogy másra van szüksége egy babának és másra egy felnőtt embernek! Igaz, hogy alacsony kalóriatartalmúak a bébiételek, de pusztán azért, mert nekik ennyi elegendő.

fogyókúra bébiétellel

Nekünk kell a napi kcal ahhoz, hogy egészségesek maradjunk! Gondoljunk csak bele, mi mindent csinálunk egy nap, amihez energia szükséges: takarítunk, főzünk, boltba rohangálunk, dolgozunk…stb.

További cikkeink a témában

Mindezt nem tudnánk megfelelően elvégezni, ha nincs mit elégetnünk. Gyulladáscsökkentő diéta jobb esetben álmosak és fáradékonyak leszünk, de ha hosszú ideig tartjuk diétánkat, komolyabb szervi károsodásokat is okozhatunk magunknak. A bébiétel diétának pont az a lényege, hogy drasztikusan csökkentsük az energiabevitelünket, így kis idő alatt akár 10 kilótól is megszabadulhatunk.

Hasonló módszer, mint amikor csupán gyümölcsöt eszünk egy nap.

fogyókúra bébiétellel

A legtöbb ember már rájött arra, hogy hosszú távon ez nem tartható fenn, viszont aki kivált egy-egy étkezés bébipürével, annak nyugodt a lelkiismerete, mondván, ő úgyis evett. A módszer napos oldala Mint minden fogyókúrában, itt is aranyszabály a mértékletesség!

Táfelspicc És persze az sem meglepő, hogy egy neves személyi edzőtől indult el.

Amennyiben nem vagyunk nagyravágyóak, és tűzzük ki célul a heti 5 kiló mínuszt, akkor a diéta akár hatásos is lehet. Viszont nem győzzük hangsúlyozni, csak rövid ideig!

Manó Menü - A baba első püréje

Ha például chips nassolása helyett elfogyasztunk egy kis bébiételt, azzal csak jót teszünk, mivel ezek nem tartalmaznak sót, tartósítószert, illetve ízfokozót. Emellett magas a rosttartalma, tehát a bélbántalmakkal küzdőknek kifejezetten ajánlott! Pozitívumai közé sorolhatjuk még azt, hogy méreténél fogva kis helyen is elfér, tehát egész nap kéznél lehet, ha egy kis ételre vágyunk, de ügyeljünk arra, hogy ne a főétkezésink rovásra falatozzunk belőle!