Fogyjon


fogyjon

Írta Nagy Niki 0 Egy friss kutatás kimutatta: a nők sokkal hajlamosabbak az egészséges táplálkozásra és rendszeres mozgásra akkor, ha a párjuk nem erőlteti azt rájuk. A kényszernek, bármennyire enyhe is volt, pontosan ellentétes hatása volt: a nők kevésbé voltak fogyjon a fogyásban, hiszen nem belülről érkezett a késztetés az életmódváltásra.

fogyjon

Megosztás a Facebookon Azt hallani, hogy a párunk elégedetlen azzal, ahogyan kinézünk, soha nem jó, és az sem fogyjon kellemes, ha az alakunk miatt az egészségünkért aggódik, még akkor sem, ha az aggodalmának semmi köze az esztétikához. Ezt igazolta egy friss kutatás is, ami kimutatta: a nők akkor fogynak a leghatékonyabban, és akkor tudják követni az fogyjon életmódot és tartani a diétát, ha nem kívülről, hanem belülről érkezik számukra a késztetés.

Fogyjon le kerékpárral - a kilók leadásának 5 alapelve Tartson be 7 szabályt és fogyjon egy hét alatt 4,5 kilót Tartson be 7 szabályt és fogyjon egy hét alatt 4,5 kilót Ne kérd a párodtól, hogy fogyjon le! A pszichológiai magyarázat Fogyjon, és ne fogyjon Fogyókúrás tévhitek. Mit tegyünk és mit ne együnk, ha fogyni szeretnénk? A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén újra útnak indítjuk Test-Őr programunkat, melynek fő célja a fogyjon egészségének megóvása. Fogyjon éhezés nélkül a MedFood diéta programmal!

A kutatás két részből állt: az egyiknél azt vizsgálták, hogy a partner mennyire befolyásolja az alanyokat abban, hogy mit és mennyit egyenek, a másodiknál pedig azt, hogyan hat a nőkre az, ahogyan ők fogyjon a partnerük véleményét.

Mindkét esetben kiderült, hogy a nyomásgyakorlás nem túl jó taktika, és igazán akkor lehet változást elérni, ha a késztetés belülről jön, a férfi pedig ezt támogatja — nem pedig magától akarja rákényszeríteni a nőre az akaratát.

fogyjon

Ezt egyébként a pszichológiában már régóta ismerik, úgy hívják, hogy az önmeghatározás fogyjon. Ez az elmélet nagyjából annyit fed le, hogy valaki a motivációt alapvetően három univerzális szükséglettel köti fogyjon a kapcsolattal másokkal való érzelmi kapcsolódása kompetenciával az érzés, hogy képes elérni egy kitűzött céltvalamint az autonómiával a cselekedeteinknek saját forrásai vagyunk. A kutatás szempontjából az utóbbi az igazán érdekes: a motiváció mindig akkor a leghatékonyabb, ha belülről fakad.

Ez a kutatás is kimutatta, hogy a legjobb taktika az, amikor a nő magától határozza el, hogy ő egészségesen akar élni, és ekkor van a társa viselkedése is a legjobb hatással rá: ha a partner támogatja, akkor fogyjon éri el a kitűzött célt, viszont ha a motiváció már alapvetően a partnertől ered, akkor küzd a folyamatban.

Lose Arm Fat in 1 WEEK - Get Slim Arms - Arms Workout for Flabby Arms \u0026 Tone Sagging Arms

A kutatás egyik részénél konkrétan azt is kimutatták, hogy a partner befolyásolása a magas BMI-vel rendelkező nőknél számít a legjobban, de itt is negatív értelemben. Ha valaki arra kényszeríti az embert, hogy megtegyen valamit itt például lefogyjonaz könnyű fogyókúra autonómiával nem összeegyeztethető viselkedés.

fogyjon

Ráadásul a súllyal kapcsolatos stigmák, főleg, ha ilyen közelről érkeznek, komoly egészségügyi következményekkel járhatnak: súlyos stresszt és klinikai depressziót idézhetnek elő azoknál, akik fogékonyabbak az ilyesmire, és jobban a lelkükre veszik, ha a súlyuk miatt kiközösítik őket.

Ami az evést illeti, azok, akiket gyakran csúfolnak a felesleg miatt, vagy éreztetik diéta 60 év felett, hogy kövérebbek, mint kellene, fogyjon a túlevésre, és kevésbé tudják kontrollálni az étkezéseiket, mint azok, fogyjon nem kapnak ilyen támadásokat.

fogyjon

A konklúzió tehát mindenképpen az, hogy ha valaki fogyni szeretne, azt mindenképpen maga miatt, és ne a párja fogyjon tegye, a partnernek pedig nem is fogyjon nyomás alá fogyjon a szerelmét azért, hogy adja le azt a néhány kilót. Ezzel ugyanis pontosan az ellenkező eredményt éri el, mint amit szeretne.

  • Rákbetegség diétája
  • A legtutibb tanácsok, ha a hasunkról szeretnénk fogyni Válogatás a bejegyzések közt A legtutibb tanácsok, ha a hasunkról szeretnénk fogyni Marie Claire Fogyjon le kerékpárral - a kilók leadásának 5 alapelve Neked ajánljuk Miért ne éhezz, ha fogyni akarsz?
  • Diéta turmixpor
  • Telepítés Szeretne gyorsan fogyni?
  • Fogyókúrás nasi
  • Keress receptre vagy hozzávalóra Emiatt a vágy, hogy gyorsan fogyjon, drasztikus "étrendi és viselkedési ellentámadást" alkalmazva, általában a karácsony utáni, a hétvégén, a sérülés utáni időszakokban világít.