Fogyas gepekkel. Lehet fogyni edzőgépekkel? - Diet Maker


Tweet A különféle fogyókúrás módszerekben csalódott emberek hajlamosak szinte bármit kipróbálni annak érdekében, hogy leadhassák a felesleges kilókat, illetve izmosodhassanak egy kicsikét.

10 kg fogyás 10 nap alatt

Ehhez pedig akár olyan drága elektromos eszközöket is beszereznek, mint például a különféle rezgő- és stimulálógépek, melyek a hangzatos reklámok szerint eltüntetik rólunk a zsírt. Hogy mindez valóban ilyen egyszerű lenne?

  • Fogyasztó Gép Otthonra - Melyik készüléket Válaszd?
  • Talpmasszázs fogyás
  • Szerző: Teremy Alex Gondolom te is vagy úgy, hogy TV nézés közben belefutsz egy-egy olyan reklámba, amiben edzőgépeket reklámoznak.
  • 7 kérdés a kardiózásról, amit tisztázni kell, ha fogyni akarsz - Dívány
  • A törlés kéréséig
  • Izmainkat erőedzéssel formálhatjuk a leghatékonyabban, hiszen a terhelésre az izmok fejlődéssel reagálnak.
  • Lehet fogyni edzőgépekkel? - Diet Maker
  • Segítenek a fogyásban az elektromos izomstimulálók? – Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!

Nyilvánvalóan közel sem az, ellenben érdemes egy kicsit alaposabban körbejárni a témát, hiszen nem véletlenül találták ki ezeket az eszközöket, az pedig már más kérdés, hogy az emberek nem eredeti rendeltetésüknek megfelelően használják őket. Lefogyhatunk-e egy izomstimuláló géppel? A legfontosabb kérdés, ami nyilvánvalóan mindenkit érdekel, illetve amire a többség szeretne mielőbb választ kapni.

PRÉMIUM INFRASHAPE

Ha röviden szeretnénk válaszolni rá, akkor azt kell mondanunk, hogy nem, a különféle izomstimuláló gépekkel nem tudjuk leadni felesleges kilóinkat, ez nem valamiféle csodaszer, amit néhány alkalommal odateszünk a problémás testrészekhez, majd pár nap múlva tökéletes alakunk lesz tőle. Ez talán hidegzuhanyként fogyas gepekkel azokat, fogyas gepekkel a hangzatos televíziós reklámok miatt beleugrottak egy ilyen gép vásárlásába, azonban aggodalomra azért semmi ok, ezeknek a masináknak is van hasznuk, csak éppen nem abban, hogy eltüntessék a zsírpárnákat úgy, hogy közben mi semmit sem csinálunk.

hogyan fogyjak le 10 kilót 1 hét alatt

Hiába néznek ki ugyanis a reklámokban elképesztően jól azok az emberek, akik ilyen stimulációs gépeket használnak, esetükben a tökéletes testalkat és az izmok nagyon szigorú diéták és edzések eredménye, illetve egy olyan életmódé, amit nyilván mi is követhetnénk ilyen eszközök vásárlásra helyett. Hangsúlyozandó azonban, hogy ezek a gépek sem feleslegesek egy fogyókúra során!

Fogyás fogyasztó géppel? Miről lesz szó?

Segítik az izomnövekedést és a zsírégetést Aki használt már izomstimulációs gépet, az bizonyára jól tudja, hogy tartós alkalmazás után igencsak komoly izomláz lehet az eredménye. Ez nem véletlen, hiszen ezek az eszközök nem hatástalanok, valóban rengeteget segítenek abban, hogy gyorsabb legyen az izmok fejlődése és növekedése, ezáltal az alakformálásban kifejezetten hasznosak.

rina diéta magyarul

Ez azonban még közel sem minden! Azzal, hogy az izomstimuláció gyorsítja az izmok anyagcseréjét, valójában megtámogatjuk vele a szervezetben lezajló zsírégető funkciókat is, tehát megfelelő edzéssel és életmóddal jelentősen javíthatjuk a fogyókúra eredményét, de önmagában, csak ettől a masinától nem fogyunk le.

Sokan ugyanis abban a tévhitben élnek, hogy az izomstimuláló gépek képesek átalakítani izommá a zsírt, ez azonban fizikai képtelenség, hiszen a zsírszöveteket el kell tüntetni, pontosabban le kell fogyasztani, izomszövetté való átalakításuk teljesen ellentétes a biológia és a természet törvényeivel. Természetesen a zsír elégetésekor rengeteg energia keletkezik a szervezeten belül, és ezt valóban felhasználhatjuk arra, hogy izmokat építsünk belőle, de a kettő között más átfedés nincs.

hogyan fogyjak a hátamból

Ha izmosodunk, akkor azt az izomszövetek megdagadásával érhetjük el, méghozzá a zsírszövetek pusztulásának kárára. Maga a zsír is az évek során kialakított helytelen táplálkozási szokásoknak köszönhetően rakódik le a szervezetünkben, a rengeteg magas kalóriatartalommal rendelkező ételtől, az edzések hiányától és így tovább.

hatékony fogyókúra 40 felett

Ezzel szemben izmot nagy erő befektetésével, súlyok mozgatásával és önmagunk átmozgatásával tudunk építeni, tehát ebben sem fogyas gepekkel stimuláló gépek, de még csak egy hatásos fogyókúra sem tud segítséget nyújtani.