Egyéni étrend. Dietetikai tanácsadás és étrend tervezés Budapesten, a XI. kerületben | Fizio+ mozgásközpont


Mi fog történni veled a következő egy hónapban?

Egyéni étrend - Jaguar Life Coaching

Centiméterekben mérhető átalakulás Személyesen konzultálunk, kétszer is Pontosan el fogok magyarázni mindent számodra. Érteni fogod, hogy mit kell csinálnod és miért azt. Előfordulhat, hogy kevesebbet eszel, mint amennyit a szervezeted igényelne és pont ez akadályozza a fogyásodat. Kielemezzük az étkezésed, hetente Táplálkozási naplót kell vezetned, hogy kiderítsük, milyen étkezési szokásokat érdemes elhagynod és milyen irány lesz az, amit követned kell.

Utána 3 hétig figyeljük, hogyan sikerül beépítened az új szokásokat.

A FittÉtrend.hu abban segít Neked,

Meghívlak a közösségbe egyéni étrend a privát recepttáramba Ez a csoport lesz az a fórum, ahol gyakorlatilag kérdezhetsz. A csoport célja, hogy motivált maradj és érezd, nem vagy egyedül. Oszd meg a tapasztalataidat te is a többiekkel. Szuper, csatlakozom!

  • Csak egyél Mi minden mást megoldunk!
  • Dietetikai tanácsadásunkat nem csupán valamilyen betegséggel rendelkező vendégeinknek pl.
  • Fogyókúra vacsora
  • Gyümölcsturmix fogyókúra
  • Egészséges étrend online - hatékony fogyás a keramika.hu segítségével

Szia, Judit vagyok, én fogom vezetni a programot A Plandurance dietetikusaként azért indítottam ezt a programot, hogy kivezesselek a fogyókúrák útvesztőjéből és megmutassam a valóban helyes irányt a táplálkozásodban!

A program során téged is felvértezlek olyan hasznos és érdekes tudással, melyek segítségével biztonságosan szervezheted étkezéseid és nem fogsz eltévedni a különböző alapanyagok és diétás tanácsok sűrűjében. Valósítsuk meg a vágyad! Együtt sikerülni fog!

Dinnyés Lilla | Online étrend tervező, személyi edző.

Neked való a program, ha nem a csodákat ígérő módszerekben, hanem a tudományban hiszel tudod, hogy a mozgás önmagában nem elég a tartós alakformáláshoz végre fenntartható eredményre vágysz, eleged van a "jojó-effektusból" meg akarod tanulni, mit kell enned, mennyit és miért azt nem lemondásokkal teli diétát követnél, hanem változatos és egészséges étrendet motivál, ha másokkal is megoszthatod a tapasztalataidat, receptjeidet kiegyensúlyozott, tudatos életmódot szeretnél Mi történik veled pontosan a 30 nap alatt?

Centiméterekben mérhető átalakulás 1.

egyéni étrend

Bejelentkezel a egyéni étrend és felvesszük az anamnézist Amint bejelentkeztél a programra, kapsz egy kérdőívet, majd egy táplálkozási napló hozzáférést. A kérdőívben általános információkat kérünk be tőled, amelyben minden, a programhoz szükséges adatot elkérünk rólad.

egyéni étrend

Ezt követően három teljes napig minden étkezésedet fel kell vezetned a naplóba. A célod sikeres elérése érdekében nagyon fontos, hogy precízen végezd és tényleg minden falatot feljegyezz, csak akkor tudok igazán fogyi video segíteni.

FittÉkeramika.hu - Rád Szabott Étrend, Diéta, Fogyás, Egészséges táplálkozás

A kérdőívedben és a naplódban szereplő információk alapján fogunk konzultálni. A kérdőív kitöltése és a napló vezetése feltétele a részvételnek.

Konzultációs időpontot foglalsz Ha mindent kitöltöttél, akkor lesz egy induló személyes konzultációd velem. A körülbelül 60 perces beszélgetés során egyéni étrend online tartunk elemezzük az adataidat és a naplódat. Elmondom neked, hogy mi az, ami helytelen és milyen változtatásokra van szükség a célod eléréséhez.

2 hetes csomag

Pontosan el fogok magyarázni mindent számodra. Érteni fogod, hogy miért nem jó az, amit csinálsz. Vagy azt gondolnád, 1 hónapos fogyókúrás étrend gyümölcsből sosem elég, pedig annak fogyasztásában is érdemes minőségi és mennyiségi korlátokat tartani.

A konzultáció után írásos útmutató formájában is megkapod az átbeszélteket, így mindig ott lehet a kezed ügyében, ha elbizonytalanodnál. Elkezded a gyakorlatban is alkalmazni a kapott útmutatást, naplózol Napról napra egyre ügyesebben fogod kivitelezni a kapott anyagokat. Folytatod a napló vezetését, amit hetente elküldesz nekem. Ez idő alatt e-mailben bármikor fordulhatsz hozzám, ha kérdésed merül fel.

Felejtsd el, amit a diétákról tudsz és kezdjük el együtt az átalakulásod

No meg, egyéni étrend lesz a Facebook csoport, hogy instant válaszokat, ötleteket kapj. Természetesen én is tag leszek, folyamatosan segítelek titeket.

Napvirág Idősek Otthona Budakalász idosek otthona idősotthon idosotthon nyugdíjas otthon

Azért örülök, ha aktívan megosztod a kételyeidet és sikereidet, mert egyrészt ezzel bátorítod a többieket is, hogy ők is így tegyenek, ami azért jó, mert ellenőrzött körülmények között vagytok. Nem lesznek tévhitek, félreinformálások, mert tisztába teszünk mindent, ami kicsit is problémás.

Milyen egészségügyi érintettségek esetén hasznos a dietetikussal való konzultáció?

Másrészt egymás kreativitását tápláljátok és ki tudja, akár egy új szuper receptet alkottok együtt. A 30 nap leteltével ismét konzultálunk Egy hónap hamar elszalad, ugyanakkor rengeteg változást hoz az életedbe.

Rengeteg olyan tudásanyagot fogsz kapni, amivel magabiztosan haladsz a célod felé és erre a centi és a mérleg fog bizonyítékkal szolgálni.

egyéni étrend

A program végén ismét bejelentkezel hozzám egy konzultációra, ahol átbeszéljük a tapasztalataidat és az eredményeidet. Megtervezzük a folytatást. Megbeszéljük, mit és hogyan kell tovább csinálnod.

Aztán megtorpantam.

Te is unod már...

Amikor futni vagy inkább gyalogolni kezdtem, még nem nagyon figyeltem arra, hogy mit, mennyit és mikor eszem. Lubickoltam a kezdeti sikerélményekben és továbbra is ettem a sajtos-sonkás-majonézes melegszendvicseket az irodában és hagytam magam odacsábítani az egész épületet szakszerűen belengő palacsintaillattal a büfébe, szinte minden délután.

Aztán persze néhány hónap után felütköztem a platóra, hiába gyorsultam a futásban és voltam hétről hétre fittebb, lelassult a fogyásom üteme és szépen lassan rá kellett magam venni, hogy átgondoljam az étrendemet is.