Diéta wiki, Diéta (egyértelműsítő lap)


Az étrend korlátozza bizonyos ételeket, de korlátlan mennyiségű állati fehérjét engedélyez, különösen tojást, halat, sovány húst és baromfit.

diéta wiki

Vasárnap a diéta "rengeteg steaket" ajánlott paradicsommal, zellerrel vagy kelbimbóval. A Scarsdale diéta alacsony kalóriatartalmú, napi kalóriát tartalmaz, diéta wiki és tizennégy nap között tart.

A könyv eredetileg ban jelent meg, és váratlan lendületet kapott a népszerű eladásokban, amikor annak szerzőjét, Herman Tarnowert ban zsírégetéshez diéta megrázott szeretője, Jean Harris. Perének folyamán Harris ügyvédje azzal érvelt, hogy ő volt a könyv "elsődleges szerzője".

Ez az egészséges étrend nem keményítőtartalmú zöldségek és gyümölcsök széles választékát tartalmazza, amelyek különböző színeket kínálnak, beleértve a vörös, a zöld, a sárga, a fehér, a lila és a narancs színt.

Egészségügyi kockázatok Orvosi szakértők a Scarsdale diétát a divatos diéta példaként sorolták fel, mivel ez potenciális egészségügyi kockázatokat hordoz magában, és nem vezet be olyan egészséges étkezési szokásokat, amelyek a fenntartható fogyáshoz szükségesek.

Kiegyensúlyozatlan a nagy mennyiségű hús miatt.

Az étrend magas zsíraránya növelheti a szívbetegségek kockázatát. A diétát követõ emberek eleinte sokat fogyhatnak, de ez a veszteség általában nem tartható fenn jobban, mint normális kalóriakorlátozás esetén.

diéta wiki

Elaine B. Feldman táplálkozási szakember megjegyezte, hogy a magas fehérjetartalmú, alacsony szénhidráttartalmú étrendek, mint például az Atkins és a Scarsdale diéta, táplálékhiányosak, diurézist okoznak, és "egyértelműen élettaniak és veszélyesek lehetnek". A Scarsdale-étrendet Henry Buchwald és munkatársai bírálták "súlyos táplálkozási hiányosságok" miatt. Az étrend negatív hatásai közé tartozik a székrekedéshányinger, gyengeség és a ketosis okozta rossz lehelet.

diéta wiki

Az étrendet kritizálták az A- vitamin és a riboflavin hiánya miatt is. Lásd még Hivatkozások Diéta wiki az oldalt utoljára A szöveg a Creative Commons Attribution-ShareAlike licenc alatt érhető el ; további feltételek vonatkozhatnak.

diéta wiki

A webhely használatával elfogadja a Használati feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket. A Wikipedia® a Wikimedia Foundation, Inc.

diéta wiki