Citrin gyógyhatása, Citrin ásvány hatása


Citrin hatása: boldogság, védő, sejtregeneráló, önbizalom, hasnyálmirigy, cukorbetegség, méregtelenítő, pajzsmirigy, idegrendszer, gazdagság A citrin ásványt már a Úgy tartották, hogy viselője életében boldogságot hozz. A 12 mesterkristály egyike.

fogyokuras zoldseg salatak fogyás étrend nélkül

Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet és sejtregeneráló hatása van.

fogyókúra diéta video diéta változókorban

Növeli az önbizalmunkat, segíti az önkifejezést, és kiválóan használhatjuk depresszió kezelésére. Serkenti a hasnyálmirigy működését, megelőzi a cukorbetegség kialakulását.

hány kalóriát kell elégetni 1 kg fogyáshoz fogyás menete

A Nap erejét hordozza, életörömöt közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára. Méregteleníti és tisztítja a veséket, az epét és egyensúlyba hozza a pajzsmirigy működését.

fogyás blogger fogyokuras etrend rendeles

Erősíti az idegrendszert, megszünteti a szívproblémákat, és serkenti a csecsemőmirigy működését. Kiválóan használhatjuk székrekedés kezelésére és javítja a bőr minőségét, felveszi a harcot a narancsbőr ellen. Alkalmazása: Mindenképpen érintkezzen a bőrfelülettel, gyűrűként, medálként, vagy nyakláncként fejti ki legjobban a hatását.

biztos gyors fogyás fogyókúra okosan

Gyógyítás közben, tegyük a megfelelő testrészre. Meditációhoz gömb alakú citrint ajánlok, illetve tegyünk egy citrin darabot a ház gazdagságsarkába citrin gyógyhatása ajtótól balra, a legtávolabbi sarokba.

fogyókúra 50 legjobb diéta 50 felett

Kapcsolódó termékek.